Ne demek?

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara şayeste olarak üretilmiş yangın bapları kestirmece 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri veri birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve yakışır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı esaslı itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Cenah bünyesında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat epey işlevsel ve selim olmalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni niyet bağırsakin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça içli davranıyoruz.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

şey 3- Kaçış yangın kapısı merdiveni dokumanın haricinde kalabilir. Ancak bununla alakadar uyulması müstelzim bazı kurallar bulunan. Mesela; bir strüktürnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden şu denli ise yapı dışına kemiksiz merdiven bünyelmasına mezuniyet verilmemektedir.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece hayır ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder peşışını getirmektedir.

Report this wiki page